האנשים שמאחורי המסעדה
אנדראה מאג'י הוא מסעדן ותיק, בבעלותו מספר מסעדות איטלקיות. אנדראה הוא יליד איטליה, הידוע באיטליה גם בזכות היותו מתאגרף אולימפי ומדליסט באליפויות אירופה בשנות ה-80. לאנדראה ורייצ'ל 4 ילדים משותפים וכיום מתגוררים בישראל.
המסעדות של הזוג מאג'י: מסעדת Calata 15 בפזארו איטליה, מסעדות איטלקיות בלונדון – מסעדת La Pappardella ומסעדת Mascalzone באדג'וואר. וכעת לאחר מגורים של שנים ארוכות בלונדון, איטליה וארה"ב החליטו השניים להגיע ולהשתקע בישראל על מנת שילדיהם יוכלו להנות מחינוך ישראלי ואנו נוכל להנות מאוכל איטלקי מסורתי.
אנדראה וריייצ'ל חיים ונושמים, אוכל איטלקי. חבריהם ומשפחתם כולם עוסקים בתחום. אחיו של אנדראה מגדל מולים בפיזארו, אביו היה סוחר גבינות, וסב מצד אימו היה שף בצי האיטלקי. אנדראה עצמו למד בתיכון במגמת קולינאריה, אחרי הלימודים המשיך לספורט מקצועני וכשפרש מזה חזר לאהבתו למטבח. אנדראה חובב יין אך מתמצא ומתעניין גם בחומרי גלם, מגדלים, יצרני בוטיק וכל דבר קולינארי איכותי. רייצ'ל אמונה על הצוותים השונים ותרבות האירוח עם החום והשמחה האיטלקיים ויחדיו הם זוג המקרין אהבה ומקצוענית. כעת הם יוצרים פה, בהרצליה.